Archief 2013Blokfluitleerlingen speelden op 24 december bij Jumbo

Voor de derde keer gaven de blokfluitleerlingen onder leiding van Marjo van der Locht op Kerstmiddag 24 december een miniconcert bij Jumbo.
Door het onstuimige weer was de gebruikelijke partytent dit keer geen geschikte schuilplaats voor de muzikantjes, dus werd er naarstig gezocht naar een alternatief. Die werd gevonden onder de overkapping voor de winkelwagens. Het leverde ook nog eens een passend plaatje op. Kerst is immers een periode van bezinning én reflectie.

De donaties van de bezoekers zijn dit jaar bestemd voor Serious Request, een doel dat de kinderen bijzonder aanspreekt. Ook op scholen is veel aandacht besteed aan het Glazen Huis.
De gespeelde kerstliedjes vielen goed in de smaak bij het publiek, want de mand waarin de donatie kon worden gedeponeerd was goed gevuld.


Statiegeldactie bij Jumbo

Met ingang van 9 december kunt u bij Jumbo weer uw statiegeldbonnetje doneren. Ditmaal is de opbrengst bestemd voor de aanschaf van instrumenten en muziekopleiding voor de jeugdleden van onze harmonie.
Uw donatie wordt bijzonder op prijs gesteld.


Laatste repetitie in repetitielokaal

Met de verhuisdozen op de achtergrond heeft harmonie Gaudete op dinsdag 12 november - de verhuizing was oorspronkelijk gepland in september - met een nagenoeg complete bezetting voor het laatst gerepeteerd in het oude vertrouwde repetitielokaal van de schouwburg.
In dit lokaal heeft de harmonie sinds 1958 elke week haar repetities gehouden.

Na deze repetitie is nu ook de écht allerlaatste gebruiker van de schouwburg vertrokken.
Na de verbouwing keert de harmonie er in 2015 weer terug in een prachtig nieuw onderkomen.


Na de repetitie was er een afscheidsborrel waarbij meerdere leden op de muur van het repetitielokaal een boodschap en een bedankje richting de schouwburg hebben achtergelaten.
Dit gebaar werd door de schouwburgmedewerkers bij het aantreffen op woensdagmorgen, bijzonder op prijs gesteld.

Donatie door leden Rabo voor muziekkist

Tijdens de ledenvergadering van Rabo Land van Cuijk & Maasduinen is door de leden uit het ‘Fonds Maatschappelijke betrokkenheid’ 2500 euro toegekend aan onze harmonie. De bestemming voor het geld is een muziekkist, gevuld met aansprekende instrumenten als trompet, klarinet, hoorn, trombone, saxofoon.


Doelstelling is de basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de instrumenten en hen daarmee enthousiast te maken om een instrument te leren bespelen. Aanwas van jeugdleden is belangrijk om de toekomst van onze muziekvereniging veilig te stellen.


Cultuur aan de Maas

Als aanvulling op de serie zomerconcerten stond op een aangename zondagmiddag (25 augustus) in de Korte Molenstraat een kort maar krachtig concert op het programma.
De buien dreigden wel, maar bleven weg en op het inmiddels vertrouwde DAF-podium (uit 1949) werd hoogstaande muziek gemaakt. En dat zo kort na de vakantie.

Nummers als Soldaat van Oranje, Children of Sanchez, September, Caravan, The Incredibles, Gangnam Style en Umbrella kwamen voorbij.
De nummers werden op zijn geheel eigen wijze aangekondigd door Marco van Teeffelen.
Als afsluiting werd de Posthorn-mars gespeeld en ook deze viel prima in de smaak.

Een groepje omstanders, die met kennersblik toekeek, gaf het orkest een 9-. Echte juryleden of niet, toch een mooie waardering.


Opening museumplein

Voorafgaand aan het concert in de Korte Molenstraat werd het nieuwe museumplein bij museum Ceuclum feestelijk geopend door burgemeester Hillenaar.
Een ensemble koperblazers (Joost en Niels op trombone en Tim, Andre en Pieter op trompet), zorgden voor muziek van hoog niveau.

Zomer(avond)concerten

Kerkpleinconcert

Naarmate de serie zomerconcerten vorderde nam ook de temperatuur toe. Was het bij het concert op de Lavendel nog jassenweer, bij het laatste concert op 7 juli voor de Martinuskerk vielen de mussen van het dak.
Naast het orkest lieten ook de blokfluitgroep en de slagwekgroep van zich horen.

De (verplicht vrijwillige) gastrollen tijdens het nummer Fascinating drums werden met verve vervuld door burgemeester Hillenaar, gemeentesecretaris Rob Hoffman en Louis Heijl.
Vanwege de hitte werd de 2e sessie van het orkest ingekort. Dirigent Joost Hendriks was van mening dat de temperatuur bij het nummer Gangnam Style wel eens kritieke grenzen zou kunnen bereiken.

Foto's (nog) niet beschikbaar.

Zomeravondconcert Valuwe

Op dinsdag 25 juni waren het orkest en de slagwerkgroep voor de eerste keer te gast op het pleintje tussen de Jozefkerk en de Lidl. Een uitstekende locatie en het toegestroomde publiek genoot zichtbaar van de muziek.
De aftrap was voor smartlappenkoor Goei Volluk die onder de bezielende leiding van de muzikale duizendpoot Hansje Vergeest de nodige smartlappen, maar ook de nodige zeemansliederen ten gehore bracht.
Er werd, vooral door de oudere toehoorders volop meegezongen.


Hierna begon het orkest aan haar eerste sessie met onder andere het swingende nummer September en het jazzy nummer Caravan van Duke Ellington.

Dirigent Joost Hendriks was volgens eigen zeggen aan vakantie toe, want hij ging meerdere malen de mist in met de aankondiging van de solisten. Tijdens het laatste nummer voor de pauze, de Regatta Marsch, gaf de ene na de andere muzikant er de brui aan. Ze gingen naar de koffie.
Percussionist Marco van Teeffelen kon er de humor van inzien, maar bleef wel als laatste staan. Uiteindelijk werd hem te verstaan gegeven ook te stoppen. Het publiek vond het prachtig.


Een echte pauze was er niet want direct hierop volgde de eerste sessie van de slagwerkgroep. Ook de jongste leden speelden mee.
Het werd al snel te donker om nog fatsoenlijke foto's te maken.

Overweldigende belangstelling was er ook van de wijktelevisie. Voor wie alles nog eens terug wil zien of horen: Muziek op het Valuweplein.


‘Zomer’avondconcert op het plein(tje)

Het concert op het plein, dinsdag 25 juni, verliep wat anders dan velen hadden gehoopt of verwacht.
Het was winderig maar gelukkig wel droog, dus werd besloten het podium te verplaatsen van het grote plein naar het pleintje voor wijkaccommodatie De Nielt.
Dit bleek een goede keuze. Het was hier aangenamer en ook gemakkelijk voor de bediening.

Ondanks het frisse weer was de belangstelling uitstekend. De aftrap was voor Gans dur Nève met lekker in het gehoor liggende nummers waaronder enkele medleys.
Voorzitter Floris van onze harmonie stond even stil bij de tragische gebeurtenis vorige week.
Het orkest speelde als eerste Soldaat van Oranje. Meerdere nummers die ook werden gespeeld tijdens het afsluitingsconcert met Karin Bloemen, kwamen voorbij.

Emma Loeffen, bekend van The Voice Kids, nam hierna het muzikale stokje over en er had zich een rij jeugdige fans verzameld voor het podium.
Na haar optreden werden er heel wat handtekeningen uitgedeeld.

Hierna was Gans dur Nève weer aan de beurt en uitgedost met kleurige hoedjes en vrolijke muziek brachten ze weer wat zonneschijn op het pleintje.
Ondertussen liepen vrijwilligers van de Nielt af en aan met door de Jumbo gesponsorde hapjes. Joop, bedankt!


Daarna begon de harmonie aan haar tweede sessie.
Dirigent Joost probeerde meiden van 10Dance op de vloer te krijgen voor de hit van het afgelopen jaar, Gangnam Style.
Niet een nummer wat je van een harmonie zou verwachten, maar zoals Joost aangaf: ‘Daar draaien wij onze hand niet voor om’!

Bij het nummer Fascinating drums werden verplichte vrijwilligers gezocht om ritme-instrumenten te bespelen. Het klonk niet verkeerd.
Kandidaten voor een gedegen opleiding van ervaren percussionisten mogen zich melden.


Tijdens het nummer Antillen brak de zon door. De late avondzon kwam precies op tijd. Het gaf de avond de glans die het verdiende.
Aangemoedigd door het applaus volgde nog een toegift: De Post-Horn mars.
Joost gaf, tot hilariteit van de dames 10Dance, het dirigentstokje over aan enkele meiden en het moet gezegd worden: Ze deden het lang niet slecht.
Hierna was de afsluiting voor 10Dance, een dansgroep die oefent in de wijkaccommodatie.
Het plezier en enthousiasme spatte ervan af.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond. Alle medewerkenden en publiek, bedankt.


Opleidingsorkest verzorgt optreden

Op een regenachtige zondag 23 juni jl. heeft het opleidingsorkest van harmonie Gaudete een optreden verzorgd op het Live@landschapspark, georganiseerd door muziekschool Music Fun Mill.
In totaal 3 jeugdorkesten verzorgden hier een optreden op 2 podia. Ons opleidingsorkest bracht 4 nummers ten gehore, te weten: La Grande Finale, Galop, Railway Traffic. Het laatste nummer werd samen gespeeld met onze eigen blokfluitklas. Het nummer liep als een trein!

Als klap op de vuurpijl werd er op het einde met alle muzikanten het nummer Party Rock Anthem gespeeld. Het was een geweldig nummer om te horen, gespeeld door zovele muzikanten!
Helaas hebben wij ook afscheid moeten nemen van de dirigent van het opleidingsorkest Peter Hendriks. Na 10 of 11 jaar - hij wist het zelf niet eens meer - vond hij het tijd voor vernieuwing.
De nieuwe dirigent is Niels Hendriks die tijdens dit optreden al even heeft mogen proeven van het dirigeren van het opleidingsorkest. Onze jonge muzikanten gingen met een tevreden gevoel naar huis.


Fantastisch afsluitingsconcert

Het afsluitingsconcert ‘Bloemen in Harmonie’ was niet helemaal uitverkocht, maar de thuisblijvers hebben wat gemist. Het concert was van een bijzonder hoog muzikaal niveau en heel onderhoudend. Daar zorgde het orkest, dat zich uitermate goed had voorbereid, samen met Karin Bloemen wel voor. Entertainment van de bovenste plank.

Het concert werd geopend met Soldaat van Oranje van Rogier van Otterloo. Presentator Erik Jansen moest het in het begin stellen zonder microfoon, maar daar had hij niet de minste moeite mee. Hij kondigde Children of Sanchez aan en na dit nummer kwam La Bloemen het podium op.


Zodra Karin de microfoon in de hand kreeg was het feest. Naast de geweldige zang vlogen de raadsels en grappen over de bühne.
Ze bracht onder andere haar dyslectische versie van Roodkapje, genaamd Koodrapje en was duidelijk verkikkerd op dirigent Joost Hendriks die - soms met een blos op z'n wangen - geduldig afwachtte tot hij het volgende nummer kon inzetten.

Na Het Dorp van Wim Sonneveld was het pauze.
In de foyer werd het enthousiaste publiek opgewacht door het trio ‘Drie tinten grijs’.

Na de pauze ging er flink de beuk in met nummers als Thriller van Michael Jackson en Think van Aretha Franklin.

Hierna volgden Motown Medley en het door de Leden van Verdienste aangeboden en speciaal voor blaasorkest gearrangeerde Caravan van Duke Ellington. Bij dit swingende nummer konden trombonist Niels Hendriks en de trompettisten Andre Bovenkerk en Tim van Brouwershaven zich lekker uitleven.
Als klap op de vuurpijl kwam Gé Reinders, die al tweemaal eerder met de harmonie optrad, op het podium met zijn toepasselijke Sjloetingstied.
De echte afsluiting was voor Karin met haar vertolking van Zuid-Afrika. De tekst van dit bijzondere nummer is alleen al de moeite waard.
Het orkest werd ondersteund door Twan Terwindt op keyboards en Martijn van Hoof op basgitaar.

Het was een heerlijke, ontspannen avond en iedereen, inclusief de muzikanten, genoot met volle teugen.

Dat het publiek tevreden was bleek wel uit de volle foyer na afloop waar ‘Drie tinten grijs’ de afterparty muzikaal invulde. Dirigent Joost en de muzikanten mochten vele complimenten in ontvangst nemen.

De schouwburg pakte uit met bubbels bij binnenkomst en bittergarnituur na afloop.
Hierbij de fotogalerij.


Dodenherdenkingen 2013

Ook dit jaar verleende het harmonieorkest weer muzikale ondersteuning tijdens de herdenkingen in Cuijk en in Katwijk.
Op 4 mei speelde de harmonie voor het eerst tijdens de herdenkingsdienst in de St. Martinuskerk. Tijdens deze mis klonken hymnes als ‘Crimond’, verschillende koralen en muziek van de film ‘Band of Brothers’. Daarna marcheerde het korps, voor het eerst onder leiding van de nieuwe tambour-maître Frans Hendriks, met stille trom naar het Stationsplein. Daar speelde de harmonie tijdens de herdenking en de kranslegging. Er werd ‘Muziek voor 4 mei’ gespeeld gevolgd door het Wilhelmus en het signaal Taptoe, gespeeld door kapelmeester Andre Bovenkerk.
Het monument ‘De barmhartige Samaritaan’ is geadopteerd door basisschool De Harlekijn.

Zondag 12 mei was de harmonie present tijdens de militaire herdenking van het voormalige Korps Politietroepen en het regiment Limburgse Jagers.
Tijdens deze herdenking werden zelfgeschreven gedichten voorgedragen door Floor, Veronica en Willem van basisschool De Zevensprong. De Zevensprong heeft het monument geadopteerd.
Voorzitter Theo Hoefs van het comité Herdenking en Bezinning wees op de overeenkomsten tussen de crisisjaren dertig van de vorige eeuw, gevolgd door de Tweede Wereldoorlog en nu, ook weer met de bezuinigingen op de militaire budgetten en riep op waakzaam te blijven.

Burgemeester Hillenaar merkte op dat er steeds minder nog levende getuigen van de Tweede Wereldoorlog zijn. Hij is heel blij dat jeugd zich in wil zetten om de herinneringen levend te houden.
De harmonie speelde tijdens de kranslegging en ook hier werd het Wilhelmus en het signaal Taptoe gespeeld. Eenmaal teruggemarcheerd naar café van Kempen werd ter ere van het Korps Politietroepen de Defileermars van de Koninklijke Marechaussee gespeeld. Dit werd zeer op prijs gesteld door afgevaardigden van de Koninklijke Marechaussee.

Foto's van de herdenking in Cuijk op 4 mei kunt u bekijken op onze facebook pagina, hierop zullen ook binnenkort alle andere foto's verschijnen.


Concert blokfluitleerlingen in Pica Mare

Op 21 april gaven de blokfluitleerlingen die les krijgen van Marjo van der Locht een concert in Pica Mare in Gennep.
De leerlingen uit Cuijk speelden Papier Blues en Mister Cool. Bekijk de video.

Ook werd bekend gemaakt dat Marjo al meer dan 1400 leerlingen les heeft gegeven.
De nummer 1400 is Maud Muyris uit Cuijk. Maud gefeliciteerd. Zij kreeg van Marjo een mooi T-shirt. Bekijk de video.

Marjo, gefeliciteerd met deze mijlpaal.


Voorspeelavond blokfluitleerlingen


Op 9 april lieten de 1e en 2e jaars blokfluitleerlingen horen wat zij tot nu toe hebben geleerd.

Zij bereiden zich voor op het grote concert dat op zondag 21 april wordt gegeven in Pica Mare in Gennep. Hier treden de blokfluitleerlingen op uit de zeven plaatsen die les krijgen van Marjo van der Locht. Iedere groep heeft zijn eigen liedjes. Voor Cuijk zijn dat ‘Papier Blues’, waarbij de leerlingen een zelfgemaakte papieren hoed dragen en ‘Mister Cool’, een cool nummer met een stevige yell op het eind.

Hierna speelde het aspirantenorkest enkele nummers waarbij dirigent Peter Hendriks uitleg gaf over het belang van het samenspelen met diverse instrumenten. Alle instrumenten hebben een partij die samen één geheel vormen. Als bijvoorbeeld een nummer gespeeld wordt zonder bas, dan klinkt dat compleet anders. Zo gaf Peter meerdere voorbeelden door bepaalde instrumenten weg te laten in een nummer.

Dirigent in opleiding Niels Hendriks dirigeerde nog een nummer, waarbij de muzikanten ook hun zangkwaliteiten lieten horen.
Hierna konden de blokfluitleerlingen kennismaken met de diverse instrumenten en hiervan werd driftig gebruik gemaakt.

Hierbij de fotogalerij.

Algemene ledenvergadering 2013


Aangezien een aantal bestuursleden in februari waren geveld door griep, is de ledenvergadering dit jaar een maand verschoven. Op zich kwam het goed uit want er waren nu weinig afmeldingen.
Rini Jacobs presenteerde zijn eerste financiële verslag. Door de aanschaf van de nieuwe concertuniformen en onvoorziene kosten voor de concerten is er een fiks gat in de begroting ontstaan. Floris riep op om activiteiten te ontwikkelen die geld in het laatje kunnen brengen.
Een goed voorbeeld van een geslaagde activiteit die 2 jaar op rij is georganiseerd is Gaudete in Vino.


Theo van Rijn, Theo de Krosse en Gert-Jan Berkhout waren allen aftredend. Alleen Theo de Krosse stelde zich beschikbaar voor een nieuwe termijn van 3 jaar.
Floris bedankte Theo van Rijn voor zijn inzet op het gebied van PR en de website en voor de ondersteuning bij de concerten. Theo blijft zich voorlopig nog inzetten voor de PR en de sponsoractie. De website wordt op korte termijn overgedragen aan Niels Hendriks.

Als nieuw bestuurslid had Chris van Grinsven zich aangemeld en hij werd met algemene instemming aangenomen.


Gert-Jan Berkhout heeft zich gedurende 9 jaren bijzonder verdienstelijk gemaakt op het gebied van opleidingen. Hij onderhield steeds de contacten met Meander. Ook heeft hij een aantal jaren de website verzorgd.
Voor zijn inzet kreeg hij het lidmaatschap van verdienste aangeboden.


Marjo van der Locht vertelde enthousiast dat de opleiding voor de blokfluiters een groot succes is. Omdat de blokdluitleerlingen direct al lid zijn van de harmonie geeft dit meteen al een binding. De kans op doorstroming na deze opleiding naar de harmonie is daarmee veel groter dan voorheen.
De voorspeelavonden zijn een groot succes en er is altijd veel belangstelling van familieleden van de blokfluiters.

Peter Hendriks geeft samen met Niels Hendriks les aan de aspiranten. Peter gaf aan dat hij bijna niet kan wachten tot de eerste leerlingen die door Marjo zijn opgeleid kunnen doorstromen naar het aspirantenorkest.

Joost Hendriks liet weten uit te kijken naar het concert met Karin Bloemen. Dit wordt het absolute hoogtepunt van dit jaar. Ook gaf hij aan niet toe te willen werken naar een volgend concours maar wel te willen werken aan verdere kwaliteitsverbetering. Gaudete zit nog steeds in een opgaande lijn en daar is hij trots op.


Leden van Verdienste bieden muziekwerken aan

Traditiegetrouw hebben de LVV ook dit jaar weer muziekwerken aangeboden. Ditmaal werken ter ondersteuning van het concert dat samen met Karin Bloemen wordt gegeven als sluitstuk voor de schouwburg zoals we die nu kennen.

Zoals gebruikelijk had Louk Hombergen weer een column geschreven ter ondersteuning van de aangeboden muziekwerken.
Op onnavolgbare wijze bracht hij ook een ode aan het repetitielokaal. Ook het zo vertrouwde én vermaledijde repetitielokaal zal ten prooi vallen aan de slopershamer en de harmonie is dus genoodzaakt een ander onderkomen te vinden totdat de nieuwe schouwburg klaar is.

Wij bedanken de Leden van Verdienste, in het bijzonder de aanwezige leden, Louk Hombergen, Arnold Jacobs, Marinus Schraven, Jo Thoonen en het kersverse lid, Gert-Jan Berkhout voor de aangeboden muziekwerken.


Loftrompet 2012 voor Joost Hendriks

De Loftrompet werd toegekend aan Joost Hendriks.

Juryrapport

De jury van de loftrompet heeft besloten de loftrompet 2012 wegens:

zijn dirigentschap, zijn enthousiasme
en zijn ideeën voor o.a. concerten en optredens waarmee hij de harmonie populairder probeert te maken bij de jeugdige muzikanten en het publiek,

toe te kennen aan:

Joost Hendriks
Joost, namens alle leden, welverdiend en van harte proficiat.


Jubilaris

Omdat Thijs Jacobs niet aanwezig kon zijn bij het Ceciliafeest waar de andere jubilarissen zijn gehuldigd, ontving hij uit handen van Floris een mooie bos bloemen voor zijn 12,5 jaar lidmaatschap.


In de spotlight

Als klap op de vuurpijl nam Wilfred de Koning het woord en zette de totaal verbouwereerde voorzitter Floris van Heukelom in de spotlight.
Wilfred haalde de grote inzet en verdienste van Floris aan. Ook merkte hij op, op welke wijze Floris geniet tijdens (in de coulissen) en na afloop (opruimend) van concerten. Floris ontwijkt zelf het liefst de spotlights en laat de credits graag over aan de muzikanten. Maar ditmaal was er geen ontkomen aan.
De vergadering was het helemaal eens met het betoog van Wilfred, want na overhandiging van de spotlight mocht Floris een staande ovatie in ontvangst nemen.

Bloemen in harmonie

De verbondenheid van de schouwburg met het verenigingsleven is groot. Vele activiteiten in ons theater getuigen daarvan. Met enige regelmaat helpen wij dan ook graag mee om een bijzonder evenement te organiseren dat normaal buiten het bereik van een vereniging ligt. Zo organiseerden we al eerder bijzondere concerten met o.a. popkoor Noisy Voices, zanggroep Juvia en Bull Town Big Band.

Op 1 juni nemen Harmonie Gaudete in Domino en Karin Bloemen u bij de hand voor een spannende muzikale reis. Dirigent Joost Hendriks koos samen met Karin enkele aansprekende arrangementen voor zijn orkest. 'Bloemen in harmonie' wordt een muzikaal programma met prachtige liedjes, gezongen door Karin Bloemen die met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek een onuitwisbare indruk zal achterlaten. Deze unieke ervaring mag u niet missen!

Kaarten kunnen worden besteld via www.schouwburgcuijk.nl.
Een gedeelte van de recette komt ten goede aan Harmonie Gaudete in Domino.

Meer nieuws over het programma en de kaartverkoop voor deze feestelijke avond wordt in de loop van het seizoen bekend gemaakt via de gebruikelijke kanalen, zoals kranten, radio, onze website, nieuwsbrief en social media.
(Tekst: Schouwburg Cuijk)

De harmonie is volop bezig met de repetities voor dit concert. Een tipje van de sluier mogen we alvast oplichten: Op het gezamenlijke programma staat ook het bekende nummer ‘Zuid-Afrika’. Qua begeleiding zeker niet gemakkelijk, maar wel heel leuk en uitdagend.


Gaudete All Inclusive Plus

Op 6 januari gaf de harmonie een Nieuwjaarsconcert in de schouwburg, waarbij alle geledingen van de harmonie hun bijdrage leverden, Plus een optreden van gemengde zangvereniging Vivace. De kaartverkoop aan de kassa overtrof ruimschoots de verwachtingen, maar iedereen die belangstelling had, kon toch van het concert genieten. En er viel veel te genieten.

De presentatie was in handen van Wim Hillenaar, die dit op uitstekende wijze deed. Met de nodige kwinkslagen had hij van meet af aan de lachers op zijn hand.


Er werd aandacht besteed aan de officiële ingebruikname van de nieuwe concertuniformen, met dank ook aan de bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds.
Voorzitter Don Arts van de Vriendenkring van de harmonie gaf terloops even aan welke bedragen gemoeid zijn met het goed kunnen laten functioneren van de vereniging. Naast hun bijdrage voor de concertuniformen werden ook drie klarinetten overgedragen, waarvan er overigens al twee in gebruik waren genomen.

Gastschrijver Peter van Grinsven maakte een sfeerverslag van deze middag.

Het maken van foto's in een vrij donkere ruimte is, zonder speciale apparatuur, onbegonnen werk.
Arjan Broekmans heeft foto's gemaakt en deze kunnen op zijn website fotocuijk.nl worden bekeken en eventueel besteld. De foto's hierboven heeft Arjan ter beschikking gesteld voor op de website, waarvoor dank.
Op Youtube staat een compilatie van het concert. Deze is ook geplaatst op Twitter en Facebook.

Gaudete All Inclusive Plus werd mede mogelijk gemaakt door Bol adviseurs.