Blokfluitlessen

Om kinderen in aanraking te brengen met het (samen) maken van muziek is de blokfluit een uitstekend instrument.
In de lessen wordt gewerkt met de blokfluit methode van 'Tom Stone' welke uitgeven wordt bij muziekuitgeverij Himalya Music.
Deze methode is helemaal geschreven vanuit de wereld van het kind en bestaat uit leuke liedjes en oefeningen vergezeld door leuke tekeningen.
De blokfluitlessen worden gegeven aan kinderen vanaf groep 4.

Na een half jaar maken de leerlingen ook kennis met andere instrument die voorkomen bij de harmonie. Tijdens de lessen worden ook ritme instrumenten gebruikt.
Enkele keren per jaar wordt ook opgetreden met de harmonie tijdens concerten, zodat de kinderen kunnen laten horen wat ze allemaal geleerd hebben.
Na de basisopleiding kan de leerling-muzikant kiezen voor een vervolgopleiding voor het leren bespelen van een instrument naar keuze.

Je kunt je aanmelden voor blokfluitles door het inschrijfformulier te downloaden en in te vullen.
Lever het ingevulde formulier in bij het secretariaat of stuur het op naar ledenadministratie@harmoniegid.nl