Onze dirigenten

Michel van de Berg

Michel van den Berg is geboren en getogen in Dreumel in het land van Maas en Waal.
Hij begon op negenjarige leeftijd op de cornet bij muziekvereniging Sint Barbara in zijn dorp.
In 1981 moest hij in militaire dienst en kwam terecht bij het Artillerie Trompetterkorps, een fanfareorkest met als standplaats Harderwijk.
Een geweldige tijd met 150 optredens per jaar met de nodige buitenlandse concertreizen.
Na zijn diensttijd vroeg een lichtingsgenoot uit Boxmeer of hij een keer mee wilde doen op de trompet met dweilorkest de Joekels. Binnen enkele jaren verhuisde Michel, samen met zijn vrouw, die ook muzikant is, naar Boxmeer. Ondertussen deed hij ook big band-ervaring op bij The Blue Notes.
Momenteel is Michel lid van de Boxmeersche Harmonie, dweilorkest de Joekels, waar hij ook de muzikale leiding van heeft en van de Berger Musikanten uit Bergen. Hij heeft de muzikale leiding bij the Mix Four Music, een gelegenheidsensemble in Dickensstijl dat muziek maakt rond de Kerstdagen en daarnaast ook nog het koperkwintet en koperensemble van de Boxmeersche Harmonie.

Marjo van der Locht

Marjo geeft al 30 jaar muziekles en sinds 2011 ook voor onze harmonie. Ze is haar muzikale carrière bij Gaudete begonnen.
Marjo werkt met de lesmethode van Tom Stone, waarbij ze met de uitgever heeft samengewerkt om deze lesmethode te optimaliseren. Het thema van de lessen is: 'Blokfluit, dát is leuk!'.
De leuke liedjes, de grappige uitleg, de spannende muzikale avonturen en de vrolijke tekeningen zorgen ervoor dat de kinderen spelenderwijs noten leren lezen.

Er wordt naast de blokfluit gewerkt met allerhande ritme-instrumenten om de kinderen een optimaal muziekgevoel aan te leren.